Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

118 Dokumente

Dokumenti Nr. 1332 (8022)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1047 (7245)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 1413 (2976)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 1565 (8023)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 333 (8022)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 578 (1917)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 144 (X36)

Cash: 2

Dokumenti Nr. 694 (2234)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 777 (2969)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione