Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

118 Dokumente

Dokumenti Nr. 2799 (9709)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1975 (4327)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 2500 (X55)

Cash: 2

Dokumenti Nr. 735 (X60)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 5078 (8185)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 512 (X66)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 925 (970)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione