Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

118 Dokumente

Dokumenti Nr. 597 (X42)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 598

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 668 (X44)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 698 (X59)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 767 (X47)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 768 (X48)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 720 (X46)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 834 (X49)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 851 (X61)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 922 (X44)

Depozitë Bankare: 3

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione