Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

118 Dokumente

Dokumenti Nr. 1650 (2275)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 751 (1927)

Depozitë Bankare: 4

Dokumenti Nr. 1024 (1060)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 1023 (1181)

Ndërtesë / Apartament: 4
Tjetër: 4

Dokumenti Nr. 1026 (1979)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1398 (2211)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1574 (5328)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1565 (5216)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1689 (5445)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1786 (4737)

Depozitë Bankare: 7
Tokë / Truall: 7
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 4

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione