Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

118 Dokumente

Dokumenti Nr. 930 (5305)

Ndërtesë / Apartament: 4

Dokumenti Nr. 1195 (2881)

Tokë / Truall: 9
Ndërtesë / Apartament: 2
Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 1250 (7550)

Depozitë Bankare: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1373 (6381)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 1531 (X207)

Depozitë Bankare: 8
Tokë / Truall: 7
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 5

Dokumenti Nr. 1638 (1564)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1690 (X30)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1702 (X31)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 29 (X32)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 290 (X38)

Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione