Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 366Kategoria e dokumentit
Tjetër
Data e dokumentit
2015 (03.03.2015)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Të pandehur
Mihal Rrapaj, Xhuljeta Anastasiadhi
Rrethi gjyqësor
Vlorë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
  • Pasuria numër 410/5, Kullotë, 84.634 m2
    /
  • Pasuria numër 410/3,Kullotë, 12.366 m2
    /
  • Pasuria numër 19/169, Truall, 2185 m2
    /