Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 6 (95)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2012 (04.07.2012)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
Emri i fshehur
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tjetër
  • Zarfa ne te cilat si adrese marresi ne dy prej tyre eshte shenuar “Al Queda and Taliban News media House 267 street Postbox 2892 Tirana Albania”, ndersa ne zarfin e trete “Bin Laden Helfer in Albanien Postbox 2892 Tirana Albania”
    /