Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 1023 (1181)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2012 (14.06.2012)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Të pandehur
Emri i fshehur
Rrethi gjyqësor
Tiranë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Ndërtesë / Apartament
 • Apartament, me sipërfaqe 71.1 m2
  /
 • Apartament, me sipërfaqe 47.4 m2
  /
 • Godinë, me sipërfaqe 110.4 m2
  /
 • Apartament, me sipërfaqe 64 m2
  /
Tjetër
 • Cafeteria , 750 m2
  /
 • Bodrum, me sipërfaqe 13.75 m2
  /
 • Njësi shërbimi, me sipërfaqe 25 m2
  /
 • Njësi shërbimi, me sipërfaqe 25 m2
  /