Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 17 (27)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2012 (29.12.2012)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
O.T
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Depozitë Bankare
  • Shuma prej 10.490 Euro të depozituar në Bankën Intesa San Paolo
    10.490 Euro
  • Shumen prej 10.600 Lek të depozituar në Bankën Raiffeisen
    10.600 Lekë