Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 1786 (4737)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2012 (26.12.2012)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Të pandehur
Emri i fshehur
Rrethi gjyqësor
Tiranë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Depozitë Bankare
 • Llogari ne usd dhe euro prane Intesa SanPaulo Bank
  /
 • Llogari ne lek, usd dhe euro prane Intesa SanPaulo Bank
  /
 • Depozite ne usd prane Intesa San Paolo Bank
  /
 • Depozite kurismi ne usd ne Raiffeisen Bank
  /
 • Llogari ne usd ne Raiffeisen Bank
  /
 • Depozite kurismi ne leke ne Raiffeisen Bank
  /
 • Llogari ne euro prane Veneto Bank
  /
Tokë / Truall
 • Are me sipërfaqe 2400 m2
  /
 • Are me sipërfaqe 300 m2
  /
 • Are me sipërfaqe 1500 m2
  /
 • Are me sipërfaqe1000 m2
  /
 • Are me sipërfaqe 600 m2
  /
 • Are me sipërfaqe 4050 m2
  /
 • Are me sipërfaqe 4800 m2
  /
Ndërtesë / Apartament
 • Apartament 69 m2
  /
Automjete
 • Automjet Mitsubishi Pajero
  /
 • Automjet Mercedez Benz
  /
 • Furgon
  /
 • Automjet Audi
  /