Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 16 (1657)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2012 (12.12.2012)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
A. P, E. Gj. , V. K. , F. F., G. P. dhe G. B
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Kompani
  • Aktiviteti i shoqërisë aksionare “xxx xxxx” sh.a,900 aksione 45% të kapitalit dhe 900.000lekë A.P, V. K. 100 aksione, 5% të kapitalit dhe 100.000 lekë, F. F.900 aksione 45% të kapitalit dhe 900.000lekë ,G.P 100 aksione, 5% të kapitalit dhe 100.000 lekë
    /
  • A. P. në shoqërinë aksionare “xxxxx xxxxxx” duke kaluar pjesa e tij, në favor të shtetit shqiptar, në masën 50% të aktivitet të kësaj shoqërie, 50% të kapitaleve dhe vlera prej 5.000.000 lekë
    /