Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

19 Dokumente

Dokumenti Nr. 148 (224)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 405 (X1)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 476 (X19)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 667 (X2)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1262 (1818)

Depozitë Bankare: 4

Dokumenti Nr. 616 (943)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 825 (194)

Ndërtesë / Apartament: 3
Automjete: 4

Dokumenti Nr. 826 (1258)

Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 3
Kompani: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 4424 (1041)

Tokë / Truall: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione