Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 826 (1258)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2017 (24.09.2017)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër
Të pandehur
Emri i fshehur
Rrethi gjyqësor
Shkodër
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Ndërtesë / Apartament
 • Pasuria numër 13/115, ZK 8597, Godinë dy katëshe
  /
Automjete
 • Automjet Mercedez Benz, AA237OL
  /
 • Automjet Wolkswagen, Caddy, SH 6014E
  /
 • Automjet Mercedes Benz, SH 0046 E
  /
Kompani
 • Kompaninë
  /
Tjetër
 • Pasuria e paluajtshme Magazinë
  /