Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

19 Dokumente

Dokumenti Nr. 94 (400)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 412 (421)

Tokë / Truall: 7

Dokumenti Nr. 487 (109)

Tokë / Truall: 4
Ndërtesë / Apartament: 3

Dokumenti Nr. 484 (421)

Tokë / Truall: 2

Dokumenti Nr. 1872 (943)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1482 (1203)

Tokë / Truall: 3

Dokumenti Nr. 1282 (194)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1473 (684)

Cash: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione