Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 412 (421)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2018 (25.04.2018)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër
Të pandehur
Emri i fshehur
Rrethi gjyqësor
Shkodër
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
 • Pasuria numër 196/1, sipërfaqe 5200 m2
  /
 • Pasuria numër 211/13, sipërfaqe 800m2
  /
 • Pasuria numër 211/15, sipërfaqe 1800 m2
  /
 • Pasuria numër 211/16, sipërfaqe 2300 m2
  /
 • Pasuria numër 211/24, sipërfaqe 12990 m2.
  /
 • Pasuria numër 167, sipërfaqe 2700 m2
  /
 • Pasuria numër 169, sipërfaqe 22000 m2.
  /