Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 1482 (1203)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2019 (29.07.2019)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër
Të pandehur
Gjovalin Rreshpja, Violeta Rreshpja, Frederik Derza
Rrethi gjyqësor
Shkodër
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Tokë / Truall
  • Pasuria numër 221/4, Livadh, 700m2
    /
  • Pasuria numër 221/5, Livadh, 8800 m2
    /
  • Pasuria numër 221/6, Livadh, 500 m2
    /