Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

173 Dokumente

Dokumenti Nr. 4 (X80)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 5 (X81)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 7 (X83)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 9 (X85)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1 (X87)

Ndërtesë / Apartament: 5
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 2 (X88)

Depozitë Bankare: 2
Tjetër: 5

Dokumenti Nr. 3 (X89)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 4 (X90)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 5 (X91)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 6 (X92)

Depozitë Bankare: 1
Automjete: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione