Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

5 Dokumente

Dokumenti Nr. D188 (188)

Tokë / Truall: 2
Automjete: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. D406 (406)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. D81 (81)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 4
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. D100 (100)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D152 (152)

Automjete: 6

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione