Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. D100 (100)Data e dokumentit
2017 (15.03.2017)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kurbin
Të pandehur
Emanuela Reci, Make Reci, Mirela Reci, Xhelil Reci, Alfons Reci
Rrethi gjyqësor
Kurbin
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Depozitë Bankare
  • Llogaritë bankare
    /