Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. D81 (81)Data e dokumentit
2017 (03.03.2017)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kurbin
Të pandehur
Vilson Haxhiu
Rrethi gjyqësor
Kurbin
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
 • Pasuria numër 15/76/2, Pemëtore
  /
Ndërtesë / Apartament
 • Apartament 1+1, Rruga Ndre Mjeda, Tiranë
  /
Automjete
 • Automjet Daimler Chrysler, 5000 Euro
  5.000 Euro
 • 500000
  500.000 Euro
 • Automjet Maserati, 7000 Euro
  7.000 Euro
 • Automjet Daimler Chrysler
  /
Tjetër
 • Pasuria numër 2/14, Truall+ Godinë shërbimi 3 kate, Bar Restorant, sip. 630 m2
  /