Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

7 Dokumente

Dokumenti Nr. 366

Tokë / Truall: 3

Dokumenti Nr. 639

Tokë / Truall: 2
Kompani: 1

Dokumenti Nr. 1233

Tokë / Truall: 7

Dokumenti Nr. 591

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 564

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 158

Tokë / Truall: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione