Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 1233Kategoria e dokumentit
Tjetër
Data e dokumentit
2016 (14.11.2016)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Të pandehur
Timodheo Dhimolea
Rrethi gjyqësor
Vlorë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
 • Pasuria numër 230, Tokë, 70000 m2
  /
 • Pasuria numër 230, Tokë, 1000 m2
  /
 • Pasuria numër 230, Tokë, 3000 m2
  /
 • Pasuria numër 230, Tokë, 22000 m2
  /
 • Pasuria numër 24, Tokë, 27000 m2
  /
 • Pasuria numër 73 ,Tokë, 3000 m2
  /
 • Pasuria numër 73 ,Tokë, 2000 m2
  /