Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 13 (659)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2011 (18.11.2011)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
A.H
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tjetër
  • Objekti Hotel –Restorant me x+x/x kate dhe siperfaqe ndertimi xxx mx për çdo kat, në gjendje pune, së bashku me të gjitha pajisjet dhe aksesoret e bisnezit e ndertuar mbi truall me siperfaqe xxxmx
    /