Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 1500 (X28)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2011 (30.09.2011)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Të pandehur
Emri i fshehur
Rrethi gjyqësor
Tiranë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Depozitë Bankare
  • Llogaritë bankare në BKT, në lekë dhe euro
    /
  • Llogaritë bankare në Tirana Bank, në lekë dhe euro
    /
  • Llogaritë bankare në Intesa San Paolo Bank, në lekë dhe euro
    /