Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 1195 (2881)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2014 (16.07.2014)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Të pandehur
P.M, E.M, L.M
Rrethi gjyqësor
Tiranë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
 • Pasuria are me sipërfaqe 1200 m2, në emër të P.M
  /
 • Pasuria are me sipërfaqe 96 m2, në emër të P.M
  /
 • Pasuria are me sipërfaqe 355 m2, në emër të P.M
  /
 • Pasuria are me sipërfaqe 13000 m2, në emër të E.M
  /
 • Pasuria are me sipërfaqe 745 m2, në emër të P.M
  /
 • Pasuria are me sipërfaqe 1515 m2, në emër të P.M
  /
 • Pasuria are me sipërfaqe 710 m2, në emër të E.M
  /
 • Pasuria are me sipërfaqe 1800 m2, në emër të E.M
  /
 • Pasuria are me sipërfaqe 260 m2, në emër të E.M
  /
Ndërtesë / Apartament
 • Apartament banimi me sipërfaqe 130 m2, në emër të P.M
  /
 • Apartament me sipërfaqe 182 m2, në emër të P.M
  /
Tjetër
 • Dyqan me sipërfaqe 61 m2, në emër të L.M
  /
 • Dyqan me sipërfaqe 79.8 m2, në emër të L.M
  /