Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 1250 (7550)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2014 (30.07.2014)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Të pandehur
H.Z, Dini Sh.p.k
Rrethi gjyqësor
Tiranë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Depozitë Bankare
  • Llogaritë bankare Dini Shpk
    /
  • Llogaritë bankare H.Z
    /
Tjetër
  • Godina Banimi dhe Shërbimi 5 kate + nënçati + 1 kat dhe 2 kate bodrum, Dini Shpk
    /