Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 15 (724)



Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2019 (18.12.2019)
Kërkuesi
I.M, H.R
Të pandehur
I.M, H.R
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Depozitë Bankare
 • Shuma prej 501500 Lek në Bankën Intesa San Paolo , në llogarinë me numër 2014730712.
  501.500 Lekë
 • Shuma prej 11150 Euro në Bankën Intesa San Paolo , në llogarinë me numër 2021930701.
  11.150 Euro
Automjete
 • Automjet i tipit B.M.W X6
  /
 • Automjet i tipit Renault Clio
  /