Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 1141 (2722)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2011 (24.06.2011)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Të pandehur
A.E, Noor Airways sh.p.k, Albania Airlines Mak sh.p.k ,E.H,Albania Elektronic Company sh.p.k, F.G
Rrethi gjyqësor
Tiranë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Depozitë Bankare
  • Llogaritë bankare në Lek, USD, Euro të të akuzuarve A.E, Noor Airways sh.p.k, Albania Airlines Mak sh.p.k ,E.H,Albania Elektronic Company sh.p.k, F.G, in BKT, Intesa Sanpaolo Bank, Credins Bank, NBG Bank, CBA Bank.
    /