Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

174 Dokumente

Dokumenti Nr. 6 (X92)

Depozitë Bankare: 1
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 7 (X114)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 597 (X42)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 598

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 381 (788)

Depozitë Bankare: 1
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 11 (X118)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. D602 (602)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 668 (X44)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 767 (X47)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 768 (X48)

Depozitë Bankare: 2

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione