Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 23 (X126)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2015 (06.11.2015)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
N. G., S. G., B.G. , I. G
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Depozitë Bankare
 • Depozitë kursimi në Lek në emër të N.G
  /
Ndërtesë / Apartament
 • Ndërtesë në emër të S.G
  /
 • Apartament në emër të N.G
  /
Tjetër
 • Lokal në emër të N.G
  /