Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 735 (X60)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2019 (24.09.2019)
Kërkuesi
Agjensia Kolektive e Mbrojtjes së të Drejtave të Autorëve
Të pandehur
Agjensia Kolektive e Mbrojtjes së të Drejtave të Autorëve
Rrethi gjyqësor
Tiranë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tjetër
  • Pasuria e paluajtshme me numër 2/213, ambiente në pronësi të Albatur
    /