Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 4050 (765)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2016 (27.09.2016)
Kërkuesi
Naes Corp Enterpris, Emri i fshehur
Të pandehur
Naes Corp Enterpris, Emri i fshehur
Rrethi gjyqësor
Durrës
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Depozitë Bankare
  • Llogaritë bankare në Bankën Intesa San Paolok, Raiffeisen Bank, BKT, Banka ICB , Procredit Bank, Banka UBA, Tirana Bank, NBG Bank, Banka Credit Agricole, FiBank, Credins Bank, Banka e Kreditit të Shqipërisë, Societe Generale Albania, Banka Veneto , Alpha Bank, Union Bank
    /