Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 48 (237)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2017 (12.01.2017)
Kërkuesi
Emri i fshehur
Të pandehur
Emri i fshehur
Rrethi gjyqësor
Durrës
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Ndërtesë / Apartament
 • Pasuria numër 3/61+2-4, Apartment sip. 99.8 m2
  /
 • Pasuria numër 3/61+2-13, Apartment sip. 76.6 m2
  /
 • Pasuria numër 3/61+2-19, Apartment sip. 76.6 m2
  /
 • Pasuria numër 3/61+2-25, Apartment sip. 76.6 m2
  /
 • Pasuria numër 3/61+2-26, Apartment sip. 74.27 m2
  /
 • Pasuria numër 3/61+2-1, Apartment sip. 108.13 m2
  /
Tjetër
 • Pasuria numër 3/61+2-N3, Njësi shërbimi sip. 112.4 m2
  /
 • Pasuria numër 3/61+2-N3, Njësi shërbimi sip. 61.9 m2
  /
 • Pasuria numër 3/61+2-N5, Njësi shërbimi sip. 44.27 m2
  /
 • Pasuria numër 3/61+2-G2, Garzhd sip. 31.95 m2
  /
 • Pasuria numër 3/61+2-G4, Garzhd sip. 29.16 m2
  /
 • Pasuria numër 3/61+2-G7, Garzhd sip. 29.47 m2
  /
 • Pasuria numër 3/61+2-N1, Njësi shërbimi sip. 212.3 m2
  /