Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 6871 (48)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2018 (24.12.2018)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Të pandehur
D.K, A.P
Rrethi gjyqësor
Durrës
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
  • Pasuria numër 12/40, Tokë me sipërfaqe 630 m2
    /
  • Pasuria numër 27/44, Tokë me sipërfaqe 2930 m2
    /
  • Pasuria numër 27/20, Tokë me sipërfaqe 2750 m2
    /