Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 4 (X68)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2010 (25.02.2010)
Kërkuesi
Prokuroria për Krimet e Rënda
Të pandehur
A.H
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Depozitë Bankare
 • Llogaritë bankare në BKT, shuma 1, 148. 81 Euro
  1.149 Euro
Tokë / Truall
 • Pasurisë me sipërfaqe totale 110 m2 truall
  /
Ndërtesë / Apartament
 • Truall + ndërtesë, me sipërfaqje totale 200 m2
  /
 • Apartament banimi “A”, me sipërfaqe 132.95 m2
  /
Automjete
 • Motorçikletë YAMAHA
  /
 • Automjetit tip MITSUBISHI-PAJERO
  /
 • KAMION,SAURER
  /
 • Automjet Benz
  /