Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 8 (X69)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2010 (11.06.2010)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
M.K, N.K, B.k
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Depozitë Bankare
 • Llogari bankare pranë Bankës Popullore 301. 064 leke
  301.064 Lekë
Ndërtesë / Apartament
 • Apartament banimi 106 m2
  /
 • Apartament banimi 99 m2
  /
Automjete
 • Automjet Ford
  /