Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 659 (1975)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2015 (03.12.2015)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Të pandehur
Timodheo Dhimolea
Rrethi gjyqësor
Vlorë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
 • Pasuria numër 230, me sipërfaqe 70.000 m2
  /
 • Pasuria numër 230, me sipërfaqe 1000 m2
  /
 • Pasuria numër 230, me sipërfaqe 3000 m2
  /
 • Pasuria numër 230, me sipërfaqe 22000 m2
  /
 • Pasuria numër 24, me sipërfaqe 27000 m2
  /
 • Pasuria numër 73, me sipërfaqe 3000 m2
  /