Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 151 (169)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2018 (27.03.2018)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Të pandehur
Raimond Rezi,Lefter Gjergji, Enkes Hysendhima, Blerina Dhrami, Donika Besiman
Rrethi gjyqësor
Vlorë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
  • Pasuria, Tokë , me sipërfaqe 220 ha
    /
  • Pasuria, Tokë , me sipërfaqe 89 ha
    /
  • Pasuria, Kullotë , me sipërfaqe 33 ha
    /