Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 30 (X180)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2017 (29.12.2017)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
E.G, D.D, I.G, L.G
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Automjete
  • Automjet i llojit kamioni, Marka Man karotrec, në emër të E.G.
    /
  • Automjet i llojit autoveturë, tip JEEP, në emër të D.D
    /