Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 20 (X172)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2017 (23.06.2017)
Kërkuesi
Xh.D, S.D, S.D
Të pandehur
Xh.D, S.D, S.D
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Tokë / Truall
  • Pasuri, Arë + truall, me sipërfaqe 420 m2, nga kjo trualli zë 300 m2, dhe ndërtesë 81 m2
    /
Ndërtesë / Apartament
  • Apartament me sipërfaqe 75 m2
    /
Tjetër
  • Njësi shërbimi me sipërfaqe 32.5 m2
    /