Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

73 Dokumente

Dokumenti Nr. 48 (237)

Ndërtesë / Apartament: 6
Tjetër: 7

Dokumenti Nr. 4 (X159)

Ndërtesë / Apartament: 2

Dokumenti Nr. D194 (194)

Depozitë Bankare: 1
Ndërtesë / Apartament: 3
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 771 (237)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. D615 (615)

Ndërtesë / Apartament: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 5 (X160)

Tokë / Truall: 16
Kompani: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione