Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

174 Dokumente

Dokumenti Nr. 9 (72)

Cash: 5
Depozitë Bankare: 2
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 4 (X68)

Depozitë Bankare: 1
Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 4

Dokumenti Nr. 8 (X69)

Depozitë Bankare: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 254 (4356)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 16 (20)

Kompani: 3

Dokumenti Nr. 3 (1516)

Depozitë Bankare: 2
Kompani: 1

Dokumenti Nr. 6 (363)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1548 (4480)

Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione