Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 23 (513)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2018 (29.10.2018)
Kërkuesi
P. C. , V. C. and G. G
Të pandehur
P. C. , V. C. and G. G
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Depozitë Bankare
  • 64000 Euro në llogarinë e P.C
    64.000 Euro
  • Depozita bankare e V.C pranë Tirana Bank, 491000.000 Lek
    491.000 Lekë
  • Depozita bankare e V.C pranë Tirana Bank, 600,000.00 Lek
    600.000 Lekë