Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 1531 (X207)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2014 (20.11.2014)
Kërkuesi
E.D, A.M
Të pandehur
E.D, A.M
Rrethi gjyqësor
Tiranë
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Depozitë Bankare
  • Llogari kursimi Usd pranë Intesa SanPaulo Bank
    /
  • Llogari ne usd dhe euro prane Intesa SanPaulo Bank
    /
  • Llogari ne lek, usd dhe euro prane Intesa SanPaulo Bank
    /
  • Depozite ne usd prane Intesa San Paolo Bank
    /
  • Depozite kurismi ne usd ne Raiffeisen Bank
    /
  • Llogari ne usd ne Raiffeisen Bank
    /
  • Depozite kurismi ne leke ne Raiffeisen Bank
    /
  • Llogari ne euro prane Veneto Bank
    /
Tokë / Truall
  • Are me sipërfaqe 2400 m2
    /
  • Are me sipërfaqe 300 m2
    /
  • Are me sipërfaqe 1500 m2
    /
  • Are me sipërfaqe1000 m2
    /
  • Are me sipërfaqe 600 m2
    /
  • Are me sipërfaqe 4050 m2
    /
  • Are me sipërfaqe 4800 m2
    /
Ndërtesë / Apartament
  • Apartament 69 m2
    /
Automjete
  • Automjet Mitsubishi Pajero
    /
  • Automjet Mercedez Benz
    /
  • Automjet BMW
    /
  • Furgon
    /
  • Automjet Audi
    /