Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 597 (X42)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2015 (17.04.2015)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Të pandehur
D.K, F.K, dhe Shoqeria F
Rrethi gjyqësor
Tiranë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Depozitë Bankare
  • Llogaritë bankare tek ProCredit Bank 751,345.71 Euro
    751.345 Euro
  • Llogaritë bankare tek ProCredit Bank 6778 Lek
    6.778 Lekë
  • Llogaritë bankare tek ProCredit Bank 705.31 USD
    705 USD