Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 4261 (387)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2020 (14.10.2020)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Të pandehur
J.J
Rrethi gjyqësor
Vlorë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Ndërtesë / Apartament
 • Apartament me numër 9/B, sipërfaqe 65 m2+1-kat parkim në tokë, 37.000 Euro
  37.000 Euro
 • Apartament me numër 10/B, sipërfaqe 62 m2, garazhd28.9 m2+1-kat parkim në tokë, 35.000 Euro
  35.000 Euro
Automjete
 • Automjet BMW
  /
Tjetër
 • Dyqan 57 m2, 25.000 euro Euro
  25.000 Euro
 • Njësi shërbimi dyqan, me sipërfaqe 43.8 m2, 135.780 Euro
  135.780 Euro
 • Garazhd
  /