Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 18 (X123)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2015 (05.08.2015)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
D.GJ, Shoqeria X
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
 • Tokë arrë
  /
Ndërtesë / Apartament
 • Ndërtesë + truall
  /
Kompani
 • Shoqëria X dhe të gjitha asetet e saj
  /
Tjetër
 • Pasuritë e paluajtëshme
  /