Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 18 (X143)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2020 (21.09.2020)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
Shoqeria X, B.B
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
 • Truall me siperfaqe 1716.91 m2 , ne emer te Shoqerise X
  /
 • Truall me siperfaqe 11.994 m2, ne emer te Shoqerise X
  /
Ndërtesë / Apartament
 • Objekti Ish-Kampi i Pushimit te Punetoreve, Sarande 4+1 kate me siperfaqe ndertimi 1923 m2 dhe siperfaqe trualli 13.000 m2 ,ne emer te Shoqerise X
  /
 • Apartament me siperfaqe 53.5 m2 , ne emer te B.B
  /
 • Apartament me siperfaqe 67 m2 , ne emer te B.B
  /
 • Apartament me siperfaqe 91 m2 , ne emer te B.B
  /
 • Apartament me siperfaqe 52.5 m2 , ne emer te B.B
  /
 • Apartament me siperfaqe 57 m2 , ne emer te B.B
  /
 • Apartament me siperfaqe 42.5 m2 , ne emer te B.B
  /
 • Apartament me siperfaqe 66 m2 , ne emer te B.B
  /
 • Apartament me siperfaqe 72.5 m2 , ne emer te B.B
  /