Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

79 Dokumente

Dokumenti Nr. 148 (224)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 239 (476)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 307 (329)

Automjete: 3

Dokumenti Nr. 383 (X18)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 448 (X15)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 476 (X19)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 110 (204)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 56 (2544)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 105 (X13)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 140 (362)

Automjete: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione