Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

79 Dokumente

Dokumenti Nr. 432 (1756)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 1531 (X207)

Depozitë Bankare: 8
Tokë / Truall: 7
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 5

Dokumenti Nr. 21 (X105)

Automjete: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 6 (X92)

Depozitë Bankare: 1
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 9 (X116)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 381 (788)

Depozitë Bankare: 1
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 1001 (X62)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 675 (X45)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. D188 (188)

Tokë / Truall: 2
Automjete: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1413 (2976)

Automjete: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione